Code Lyoko
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Code Lyoko

Tervetuloa Code Lyokon Fani Foorumille
 
PääsivuLatest imagesHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Code Lyoko

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
SuomiUlrich
Admin
SuomiUlrich


Viestien lukumäärä : 478
Join date : 03.06.2008
Ikä : 30
Paikkakunta : Sonkajärvi

Code Lyoko Empty
ViestiAihe: Code Lyoko   Code Lyoko Icon_minitimeSu Heinä 06, 2008 4:16 pm

Code Lyokon maailma:

Eka saaga: Neljä nuorta, Yumi, Odd, Ulrich ja Jeremy auttavat ohjelmaa nimeltä Aelita uhmaamaan tuhmaa viirusta nimeltä XANA. Aelita pitää saattaa virtuaalisessa maailmassa nimeltä Lyoko torniin aina kun XANA hyökkää (hävittää painovoiman, ottaa haltuunsa nallekarhuja, kadottaa sankareiltamme mahdollisuuden palata maahan jne...). Kuten muut ryhmän jäsenet, Aelita ei voi materialisoitua maahan menettäessään kaikki elämäpisteensä (100), vaan sen sijaan katoaa lopullisesti. Tämän takia Jeremy yrittää koko saagan ajan löytää koodia joka saisi Aelitan maahan, jotta he voisivat sammuttaa Supertietokoneen (pitää Lyokoa ja XANAA päällä).

Toka saaga: Jeremy on saanut ekan saagan lopussa Aelitan lopultakin maahan, ja he koettivat sammuttaa sitä myöten Supertietokoneen. Heti kun Jeremy teki sen, Aelita pyörtyi, joten hän kytki virran uudestaan, mutta Aelita pysyi tainnoksissa. Hän heräsi vasta myöhään illalla, jne jne. Mutta siis tokassa saagassa Jeremy ohjelmoi Yumille, Ulrichille ja Oddille kulkuneuvot. Yumilla on Overwing, jota Aelita käyttää myös usein, Ulrichilla on Overbike ja Oddilla Overboard. Saagan alussa Lyokotaistelijoille selviää että XANA voimistuu jokaisen Ajassa yhteydessä. Ja XANA pystyy myös ottaa hallintaansa ihmisiä, kun ennen ei pystynyt. Ja saagan lopussa Lyokotaistelijoille selviää että Aelita ei olekaan alkujaan pelkkä ohjelma, vaan itsensä Franz Hopperin, Lyokon ja XANAN luojan, tytär. Saagan viimeisessä jaksossa Aelita saa muistinsa takaisin.

Kolmas saaga: Saagan ensimmäisessä jaksossa Lyokotaistelijat löytävät XANAN ansiosta uuden salin, Lyokon sydämen salin, Viidennen alueen keskustasta. Lyoko ja Maapallo on suuremmassa vaarassa kuin koskaan, koska tokan saagan vikassa jaksossa sen yhteydessä kun Aelita sai muistinsa takaisin, XANA karkasi Supertietokoneesta, joten vaikka sen nyt voisi sammuttaa ilman että Aelita pyörtyy, se ei tuhoaisi XANAA. Saagan kuluessa XANA yrittää saada Lyokoa tuhottua alue alueelta, ja sitten kun niitä ei ole enää, Lyokotaistelijoilla ei ole mitään mahdollisuutta mennä viidenteen alueeseen. Se on mahdollista vain menemällä jonkun alueen laidalle. Kun Metsän, Aavikon, jäätikön ja Vuoriston alueita ei enää ollut (ne tuhoutuivat kirjoitetussa järjestyksessä), Jeremyn yhtenä aamuna lähettämä etsintäkoodi tuotti tulosta, ja heillä oli taas mahdollisuus taistella XANAA vastaan. Tokavikassa jaksossa sankarimme päättivät että ottavat uuden taistelijan joukkoonsa: Williamin. Mutta vikassa jaksossa herra vähän töppäs ja Lyoko katosi lopullisesti ja William siirtyi XANAN puolelle.

Neljäs saaga: William on siirtynyt XANAN puolelle ja se yrittää saada pudotettua Aelitan numeraaliseen mereen. Neljännessä saagassa on myös pari isoa plussaa: sankareillamme on uudet asut, ja Aelita ja Jeremy ovat ohjelmoineet Skidbladnir- nimisen aluksen, jonka avulla sankarimme pystyvät seilaamaan numeraalisessa meressä. Lyokotaistelijat yrittävät saada Williamia takaisin, huonoin tuloksin, ja myös tuhoavat Replikoita, joita on satoja ympäri numeraalista merta ja ne ovat kopioita jostakin Lyokon viidestä alueesta. Jeremy lopulta keksii keinon saada Williamin takaisin, ja parin kommelluksen jälkeen se onnistui. William oli hieman epätoivoinen XANALLE kostamisesta, ja toiseksi viimeisessä jaksossa poika töppäsi uudestaan ja jäi XANAN hallinnan alle, mutta tällä kertaa maassa, ja kyseessä oli kuitenkin vain torni. Kyseisessä jaksossa Franz Hopper kuolee, ja XANA kuolee kanssa. Viimeisessä jaksossa Lyokotaistelijat empivät vähän Supertietokoneen sammuttamisen kanssa (paitsi Yumi), mutta lopulta sammuttivat sen.

Code Lyoko on virallisesti loppu.
Code Lyoko 686je9
© SuomiUlrich
Takaisin alkuun Siirry alas
https://codelyoko.palstahaku.com
 
Code Lyoko
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Code Lyoko Tunnarit
» Yleinen keskustelu Code Lyokosta

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Code Lyoko :: Mikä on Code Lyoko?-
Siirry: